Нову Dishonored можуть анонсувати на The Game Awards 2023

Завтра пройде шоу The Game Awards 2023, яке вестиме незмінний Джефф Келлі. Окрім підбиття підсумків року та роздачі нагород очікується багато цікавих анонсів. З'явилася чутка, що в рамках заходу анонсують нову гру від студії Arkane Lyon. І хоча не було нічого сказано про назву гри, за минулими чутками ця команда працює над новим проєктом у серії Dishonored.

Раніше Bethesda прогнозувала, що між Deathloop та Dishonored 3 пройде чотири роки, тому третю частину ми побачимо не раніше 2025-го. Не варто чекати на якусь велику демонстрацію на The Game Awards, у кращому випадку це буде невеликий тизер без реальних ігрових кадрів.

Після оглушливого провалу Redfall довіра до студії Arkane підірвана, але треба враховувати, що вампірський екшен робив підрозділ Arkane Austin. Для студії загалом відродження Dishonored може стати способом повернути репутацію. І, мабуть, це буде самостійна історія, що слабко пов'язана з минулими подіями. Dishonored 2 та доповнення Death of the Outsider закрили сюжетні лінії всіх основних героїв, тому логічним було б розпочати якусь нову історію. Також відомо, що події Dishonored та Deathloop відбуваються в одному всесвіті. Не можна виключати, що у новому проєкті спробують якось зв'язати усі минулі ігри.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 06.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: