Avatar: Frontiers of Pandora отримала найкращу реалізацію AMD FSR 3 з генерацією кадрів

Сьогодні вийшла гра Avatar: Frontiers of Pandora від Ubisoft. Це велика пригода у відкритому світі у всесвіті кінофраншизи Avatar. Вже з'явилися перші тести та технічні огляди гри, зокрема від німецького видання Computer Base.

Фахівці видання протестували гру з різними налаштуваннями трасування та масштабуванням AMD FidelityFX Super Resolution. Гра підтримує останню версію FSR 3 із технологією генерації кадрів. І в Avatar: Frontiers of Pandora ця генерація працює найкращим чином. Тут нова технологія показала себе помітно краще, ніж у Forspoken та Immortals of Aveum. Зміни в картинці та артефакти мінімальні, аж до того, що кадр у нативній роздільній здатності важко відрізнити від кадру з FSR 3.

Якщо говорити про продуктивність топових відеокарт, то GeForce RTX 4080 обганяє Radeon RX 7900 XTX. Результати «зеленої» відеокарти в 4K з максимальним трасуванням на рівні «червоної» відеокарти з найпростішим трасуванням.

Всім згаданим відеокартам при роздільній здатності 4K необхідно вмикати FSR або DLSS у якісному режимі, щоб отримати продуктивність 60 кадрів на секунду та вище.

Джерело:
Computer Base

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Всі новини за 07.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: