Кодзіма залишив у трейлері гри OD посилання на Silent Hill

Днями був анонсований горор OD від Хідео Кодзіми та його студії Kojima Productions. Японський геймдизайнер відомий своїми таємничими натяками та любов'ю до подвійних смислів у візуальних образах. І раптово (чи ні) у таємничому трейлері гри OD виявилося не менш таємниче послання.

Фанати помітили, що у ролику на 40, 43, 45, 47 та 53 секундах на тлі рота віртуального актора проявляються ледь помітні літери. Разом із них складається слово Atami. Це відповідає назві містечка в японській префектурі Сідзуока, яка перекладається як «Тихий пагорб» (Silent Hill). Це натяк на зв'язок із серією чи просто посилання? У 2014 році вийшло демо P.T. від Кодзіми, яке було своєрідним анонсом гри Silent Hills. Але пізніше проєкт був закритий через розбіжності з Konami. Тож певний сенс у домислах щодо зв'язку із Silent Hill є.

Але також не можна виключати, що це просто посилання або пошук сенсу там, де його немає. Кілька років тому була смішна ситуація, коли таємничий горор Abandoned підозрювали у зв'язку з Кодзимою, шукали натяки на Silent Hill (і вони реально були). А коли директор студії записав відео зі спростуваннями, знайшлися ті, хто побачив у ролику ознаки того, що у відео 3D-модель, а не справжня людина. У такій ситуації варто було б розмістити натяк хоча б заради чергових спекуляцій та теорій, якими фанати підігріватимуть себе напередодні нової інформації щодо гри.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 11.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: