Незабаром стартує новий етап бета-тестування Skull and Bones

Багатостраждальний піратський екшен Skull and Bones наближається до релізу. Це масштабна гра у відкритому світі, де гравець у ролі капітана піратського судна полюватиме за скарбами та воюватиме з іншими піратами. Нещодавно Ubisoft опублікувала відео з великою демонстрацією ігрового процесу. 

Спочатку вам належить вибрати свого героя, вижити в першому бою, дістатися міста і побудувати тут свій перший корабель. Після чого починається велика морська пригода і шлях до багатства та слави. Події відбуваються в Індійському океані. У грі буде прогресія з прокачуванням корабля і безліччю апгрейдів.

Найближчими днями розпочнеться новий етап бета-тестування. Закрита бета пройде з 15 до 18 грудня. Приєднатися зможуть обрані гравці на платформах PlayStation 5, Xbox Series X/S та PC (Ubisoft Connect та Epic Store). Заявку на участь можна подати тут.

Раніше Ubisoft ділилася детальними системними вимогами гри. Відомо, що в грі буде трасування променів та підтримка технологій AMD FSR й Nvidia DLSS. При цьому для простого режиму графіки має вистачити GeForce GTX 1060. Для 4K з максимальними налаштуваннями розробники рекомендують відеокарти GeForce RTX 3080 та Radeon RX 6800 XT, але це з урахуванням DLSS/FSR збалансованої якості.

Реліз фінальної версії Skull and Bones заплановано на 16 лютого.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 12.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: