У Call of Duty: Modern Warfare III пройдуть безплатні вихідні

Activision оголосила про запуск безплатного пробного періоду в багатокористувацькій грі Call of Duty: Modern Warfare III. Ви зможете приєднатися до мережевих баталій з 14 до 18 грудня. Протягом цього періоду гравці випробують класичні карти, з якими стартувала Modern Warfare III, та нову карту Meat з першого ігрового сезону. Це карта для швидкого бою, де все відбувається на заводі з перероблювання м'яса.

У безплатній версії можна грати в режимах Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed та Ground War. Можна приєднатися до багатоетапного режиму War Mode, де постійно змінюються завдання та оточення. Також у пробному періоді доступний режим «Зомбі». Гравці можуть приєднатися до місії Operation Deadbolt та випробувати найбільшу зомбі-карту в історії Call of Duty. Повний список доступних режимів та карт вказано на офіційному сайті.

Безплатні вихідні пройдуть на всіх платформах, де вийшла гра — PlayStation 5 та PlayStation 4, Xbox Series X|S та Xbox One, а також на PC (включно із Steam).

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 13.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: