Creative Assembly поверне частину коштів покупцям Total War: Pharaoh

Остання частина серії стратегій Total War вийшла 11 жовтня цього року. Вона відправила гравців боротися за домінування в епоху Стародавнього Єгипту. Однак після релізу Total War: Pharaoh отримала розгромну критику. Гра мала багато технічних проблем і мінімум змін на тлі інших проєктів серії. Багато хто вважав ціну невиправдано високою, оскільки Total War: Pharaoh була схожа на невеликий проєкт на кшталт тих, що виходили в рамках серії Total War Saga.

Результати продажів і загальний рівень критики виявилися такими, що розробники вирішили переглянути вартість. З'явилася офіційна заява, що рекомендована ціна Total War: Pharaoh буде знижена до $40/€40. При цьому компанія Creative Assembly пішла на безпрецедентний крок, пообіцявши часткове повернення коштів на гаманець Steam для тих, хто вже купив гру. Також знято з продажу преміальні версії  Deluxe Edition та Dynasty Edition. Заплановане велике DLC для гри стане безплатним для всіх і вийде на початку 2024 року. Додатково обіцяні регулярні оновлення та виправлення.

На цьому сюрпризи від Creative Assembly не закінчуються. Розробники визнають проблеми доповнення Shadows of Change для Total War: Warhammer III та обіцяють безплатно додати до нього новий контент.

Не кожна велика ігрова компанія готова визнавати свої помилки. Очевидно, що репутація Creative Assembly серйозно зіпсована останніми релізами, і компанія намагається реабілітуватися в очах фанатів.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 15.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: