Автори Banishers: Ghosts of New Eden детальніше розповіли про ігровий світ та бойову систему

Banishers: Ghosts of New Eden є наступним проєктом від французької студії Don't Nod, відомої за іграми Life Is Strange та Vampyr. Це action/RPG про мисливців на нечисть в одній із ранніх колоній Північної Америки у 1695 році. Герої гри Антея Дуарте та Ред Макрей — закохана пара мисливців на духів, які розділені прокляттям. Антея стала привидом і тепер незримо слідує за чоловіком і допомагає йому.

Всі події відбуваються навколо поселення в землі Новий Едем, де межа між світом живих і світом мертвих дуже хитка. Це земля між великими горами, де багато густих лісів, боліт та швидких річок. Але це не тільки світ дикої природи, але й світ, де багато надприродних істот, тому тут завжди знайдеться робота для мисливців.

Кілька днів тому також був опублікований трейлер з демонстрацією бойової системи. Гра виглядає як бадьорий екшен, де ми перемикаємось між героями у двох реальностях та комбінуємо їх здібності. Ред б'є ворогів холодною зброєю, а Антея впливає на них у світі мертвих. Візуально це виглядає непогано. Також поєднання двох реальностей дає простір для створення розгалуженої системи прокачування.

Гра вийде 13 лютого 2024 року на PlayStation 5, Xbox Series X/S та PC. В українському Steam гра доступна для попереднього замовлення за ціною 1049 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 19.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: