Розкрито продажі ексклюзивів PlayStation на персональних комп'ютерах

До Мережі потрапили документи Insomniac Games, які проливають світло на «внутрішню кухню» американської студії та її материнської компанії PlayStation Studios. Наприклад, розкриваються дані щодо тиражів ексклюзивів PlayStation на персональних комп'ютерах. Відповідну презентацію було підготовлено у лютому, тому до теперішнього часу цифри напевно змінилися, але навіть така інформація становить інтерес.

PlayStation

Станом на лютий у Steam гра Horizon Zero Dawn розійшлася тиражем 3,3 млн копій, God of War придбало два з половиною мільйони геймерів, а Days Gone — 1,7 млн користувачів сервісу. Також можна відзначити 1,3 млн проданих копій Marvel's Spider-Man Remastered. На тлі успіху цих проєктів продажі Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Marvel's Spider-Man: Miles Morales та Sackboy: A Big Adventure виглядають досить скромними.

PlayStation

Повідомляється, що якщо для розробки ПК-версії гри потрібно менше ніж 30 мільйонів доларів, то такі заявки Sony схвалює електронною поштою. Наприклад, так було схвалено реліз Ratchet & Clank: Rift Apart на персональних комп'ютерах. Також стверджується, що Insomniac Games вже працює над ПК-версією Marvel's Wolverine. Цей ексклюзив PlayStation має вийти на PS5 не раніше 2025 року.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 19.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: