Call of Duty 2025 буде прямим продовженням Black Ops 2

З'явилася перша інформація щодо майбутньої гри Call of Duty, яка намічена на 2025 рік. Події нової частини розгорнуться в недалекому майбутньому і будуть прямим продовженням Black Ops 2, однієї з найкращих сюжетних частин серії з офіційними продажами понад 30 мільйонів копій. Фанати можуть очікувати на повернення знайомих героїв, які після смерті лиходія Менендеса стикаються з новою загрозою та харизматичним антагоністом.

Спочатку розробники хотіли випустити гру з ремастерами мережевих мап з оригінальної Black Ops 2, але після критики нещодавньої Modern Warfare III вирішено додати в мультиплеєр новий контент. Тому на старті у грі будуть як старі, так і нові мапи. Відомо, що планується кардинально переробити систему пересування. Повернеться система розподілу перків та гаджетів Pick 10, а також мережевий режим Gunfight. Ну і звичайно у грі буде зомбі-режим.

До виходу цього проєкту гравці ще отримають Call of Duty у 2024 році, за чутками ця частина присвячена війні у Перській затоці. Також Infinity Ward нібито займається розробкою наступної частини Modern Warfare, попри критику Modern Warfare III, яку погано зустріли гравці та критики.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 20.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: