Sony отримала ексклюзивні права на ігри про Людей Ікс

Днями хакери зламали сервери Insomniac Games і виклали у відкритий доступ 1,67 терабайта даних. Серед них виявилося багато зображень, роликів майбутніх ігор та секретної інформації. У Мережі з'явився навіть прототип гри Marvel's Wolverine з кількома робочими рівнями. Розкрито найближчі плани Insomniac Games та Sony. На 2025 рік заплановано гру Marvel's Venom, на 2026 рік заплановано Marvel's Wolverine, Marvel's Spider-Man 3 вийде у 2028 році, новий Ratchet & Clank у 2029 році, а у 2030 році на нас чекає проєкт Marvel's X-Men.

Після детального вивчення інформації користувачі виявили, що Sony та Marvel підписали ексклюзивну угоду про створення ігор всесвіту X-Men тільки для ігрової платформи Sony. Угода укладена до 2035 року, і протягом цього терміну гри про людину-павука та інших героїв X-Men виходитимуть лише на консолі Sony (і, ймовірно, портуватимуться на PC). За умовами угоди заборонено навіть використання цих персонажів Marvel на будь-яких інших конкурентних платформах, за винятком multi-family проєктів на кшталт «Месників».

Така ексклюзивність стане вагомим плюсом на користь консолей Sony PlayStation. Зараз PlayStation 5 вже помітно обганяє Xbox Series за обсягами продажів. І потужні ігрові ексклюзиви є найголовнішою перевагою цієї консолі. Попри численні придбання великих ігрових студій та навіть Bethesda Softworks, компанія Microsoft так і не змогла випустити жодного потужного ексклюзиву.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 21.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: