У Starfield зіграло 13 мільйонів гравців

Компанія Bethesda розповіла про нові успіхи космічної рольової гри Starfield та поділилася цікавою ігровою статистикою. Наразі її випробувало 13 мільйонів гравців. Вона доступна на Xbox Series, PC та у передплатному сервісі Game Pass, тому озвучена статистика не говорить про реальні продажі. Не відомо, який відсоток із цих 13 мільйонів припадає на користувачів Game Pass. Хай там що, для Bethesda це найкращий старт за весь час існування студії.

Усі гравці награли понад 22 мільйони днів, а кожен в середньому провів у Starfield близько 40 годин. Армія геймерів відвідала майже два мільярди планет. Найнебезпечнішою фракцією у грі є Ecliptic, а найсмертельніший монстр Ashta. Найпопулярніша та найефективніша зброя — Combatech Beowulf. Пройшли сюжет і набули статусу Starborn 1,63 мільйона гравців.

Автори Starfield дякують гравцям за підтримку та обіцяють багато цікавого у 2024 році. Розробники планують регулярні оновлення з періодичністю раз на шість тижнів. Вони будуть покращувати ігрові елементи та додавати новий контент. Зокрема, з'являться нові засоби пересування, мапи міст, нові налаштування складності та інші нововведення. Також у Starfield з'явиться офіційна підтримка модів.

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 21.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: