Фахівці Digital Foundry назвали Avatar: Frontiers of Pandora найкрасивішою грою року

Наприкінці року багато хто підбиває підсумки, у тому числі команда каналу Digital Foundry, який присвячений графіці та технологіям в іграх. Фахівці Digital Foundry склали свій рейтинг найкрасивіших ігор 2023 року.

До трійки лідерів увійшли Cyberpunk 2077 з новим режимом трасування RT Overdrive, Alan Wake 2 та Avatar: Frontiers of Pandora. Перші дві гри всіляко нахвалюють за роботу трасування, ефектне освітлення та віддзеркалення. Тому вибір переможця цього року був особливо важким, але перше місце Digital Foundry все ж таки віддає Avatar: Frontiers of Pandora. Гра демонструє великі деталізовані простори з насиченою рослинністю та неймовірним опрацюванням деталей. Високий рівень візуального виконання Avatar: Frontiers of Pandora відзначають усі критики. При цьому сама гра отримує не найвищі оцінки, на Metacriric середня оцінка PC-версії лише 72 бали. Avatar дуже нагадує Far Cry у новому антуражі.

Також у рейтинг ігор з найкращою графікою потрапили Star Wars Jedi: Survivor, Final Fantasy XVI, RoboCop: Rogue City, ремейк Resident Evil 4 та Marvel's Spider-Man 2. Гру Hi-Fi Rush відзначили на незвичайний стильний дизайн, а Super Mario Bros. Wonder похвалили за те, як гра виглядає на портативній консолі Nintendo Switch.

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 23.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: