У відкритий доступ потрапив вихідний код GTA V

Торік чимало галасу наробив витік геймплею ранньої версії Grand Theft Auto VI. Однак набір відеороликів із тестової версії GTA VI — не єдина здобич зловмисників, отримана внаслідок злому внутрішньої мережі Rockstar Games. Їм також вдалося вкрасти вихідний код Grand Theft Auto V і тепер він з'явився у відкритому доступі.

GTA V

Повідомляється, що 4-гігабайтний архів містить файли ігрового рушія RAGE, різні концепт-арти та зображення, на зразок ранньої версії карти GTA V, а також чимало іншої інформації. Зокрема, були виявлені згадки про гру Bully 2 і нещодавно анонсовану GTA VI, яка в документації Rockstar Games має кодове ім'я «Project Americas». Якихось заяв щодо витоку вихідного коду GTA V з боку компанії поки не надходило.

Варто додати, що днями було винесено вирок одному з учасників хакерського угруповання, яке минулого року організувало серію кібератак на Rockstar Games та низку інших технологічних компаній. Британський суд засудив 18-річного Аріона Куртажа (Arion Kurtaj), хворого на аутизм, до безстрокового ув'язнення в лікарні.

Джерела:
DSOGaming
BBC

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 25.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: