Frogwares повернула права на The Sinking City

Українська студія Frogwares оголосила, що тепер є єдиним видавцем своєї гри The Sinking City. Це пов'язано з довгою епопеєю, яка розпочалася ще до релізу проєкту. Команда Frogwares дуже хотіла зробити гру за мотивами творів Лавкрафта та розпочала розробку Call of Cthulhu у співпраці з видавцем Focus Home Interactive. Але французька компанія в якийсь момент відібрала проєкт і передала його Cyanide Studio, яка довела гру до релізу.

Потім Frogwares розпочала розробку The Sinking City у співпраці з видавцем Nacon. Але й тут виникли розбіжності, а пізніше фінансові суперечки, зокрема через невиплачені роялті. У 2019 році гра вийшла у магазині Epic Games Store. Потім Nacon самостійно запустила гру в Steam, хоча на думку розробників це було незаконно, вони навіть називали цю версію «піратською». Після цього сторони вирушили до суду, і ймовірно тепер дійшли якогось компромісного рішення.

Після повернення прав на The Sinking City розробники обіцяють випустити оновлену версію гри, де будуть виправлені помилки та покращено оптимізацію. Тому автори радять завершити поточні проходження до 28 лютого. Також обіцяно доповнення Merciful Madness, яке буде сумісним лише з новою версією гри.

Зазначимо, що зараз гру можна купити зі знижкою 90% у рамках зимового розпродажу Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 03.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: