Sony обіцяє ремейки Metal Gear Solid 3 та Silent Hill 2 цього року

Вийшов трейлер із демонстрацією майбутніх ігор для консолі PlayStation 5, які вийдуть цього року. У двохвилинному ролику під бадьору музику нам показують нарізку з багатьох ігор, включно з ексклюзивними Final Fantasy VII Rebirth, Rise of the Ronin, Stellar Blade та ремастером The Last of Us Part II. Також у трейлері засвітилася нова таємнича багатокористувацька гра Concord, яка теж повинна стати ексклюзивом PlayStation 5.

Судячи з трейлера, поточного року має вийти ремейк Metal Gear Solid 3 відомий під назвою Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. А ще в трейлері з'являється ремейк Silent Hill 2. Раніше автори оновленого Silent Hill 2 утримувалися від оголошення дати релізу, але тепер ясно, що гра точно вийде у 2024 році.

У ролику показані файтинг Tekken 8, рольова гра Dragon's Dogma 2, екшен Suicide Squad: Kill the Justice League, Forever Skies, Like a Dragon: Infinite Wealth, The Casting of Frank Stone та багато інших ігор, які не є ексклюзивами. Загалом компанія Sony обіцяє насичений ігровий рік. І за чутками цього року також можливий анонс покращеної консолі PlayStation 5 Pro на оновленому чипі з вищими частотами та підвищеною продуктивністю.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 05.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: