Наближається анонс збірника The Gears Collection

З'явилася нова інформація щодо перевидання ігор серії Gears of War. Раніше в Мережі були чутки про можливий вихід покращених версій на новій версії рушія Unreal Engine. Цю тему нещодавно обговорювали на подкасті Middleagegamegy, і нібито збірник не просто в роботі, а вже проходить тестування всередині студії The Coalition, яка займається розвитком серії Gears.

Gears Collection має стати аналогом збірки Halo: The Master Chief Collection, тобто поєднати всі класичні ігри серії. Передбачається, що до збірки потраплять Gears of War Ultimate Edition, Gears of War 2, Gears of War 3, Gears of War 4 та Judgment. Не ясно, буде це просте перенесення ігор на новий рушій із сучасною графікою (як колись було з Gears of War Ultimate Edition) або це буде невелике перероблення з елементами ремейка.

Можна припустити, що Gears Collection незабаром анонсують. Останнім часом у Microsoft великі проблеми з ексклюзивами та якісними іграми для Xbox. Вихід The Gears Collection цього року міг би покращити репутацію Xbox і повернути інтерес до цієї ігрової платформи. Також очевидно, що збірка вийде на ПК.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 16.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: