MachineGames і Тодд Говард представили гру Indiana Jones and the Great Circle

На Xbox Developer Direct геймерів порадували трейлером Indiana Jones and the Great Circle. Саму гру анонсували ще 2021 року, але тоді вона навіть не мала повної назви. Фактично повноцінна презентація проєкту відбулася лише тепер. Гру представляли співробітники студії MachineGames, яка відома за шутерами серії Wolfenstein, і відомий геймдизайнер Тодд Говард, який виступає продюсером проєкту.

Події гри відбуваються у 1937 році, між фільмами «У пошуках втраченого ковчега» та «Останній хрестовий похід». Цього разу Джонс зіткнеться із лиходіями, які шукають якийсь артефакт, що дарує доступ до стародавньої сили. У грі буде екшен, стелс та головоломки. Герой побуває у різних куточках світу, серед яких Єгипет, тропічні джунглі та засніжені гори. Головного героя зіграє Трой Бейкер, хоча візуально протагоніст буде копією Гаррісона Форда з перших фільмів.

Розробники намагаються відтворити атмосферу старих фільмів, зберігаючи візуальну стилістику і навіть звучання. І це добре відчувається за трейлером. Дещо розчаровує слабка анімація героїв. Але за фактом ми бачимо реальні кадри на ігровому рушії, отже, проєкт близький до завершення.

Точну дату релізу не назвали, але гру обіцяють випустити цього року. Indiana Jones and the Great Circle буде доступна на платформах Xbox Series X, PC і в сервісі Game Pass.

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 19.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: