Palworld стала ігровим хітом та б'є рекорди популярності

Декілька днів тому в ранньому доступі Steam стартувала незвичайна гра Palworld, яка дуже швидко набирає популярності. Це суміш жанрів від японської студії Pocket Pair. Гра є виживанням, в яке можна грати одному або на серверах до 32 осіб. Вам доведеться вгамовувати голод, збирати ресурси та будувати базу. Стандартна схема поєднується з наявністю «покемонів» (звірятка Pals). У світі гри більше сотні унікальних істот, яких можна послабити та захопити, щоб потім використати їх у бою та при будівництві. Все це виконано в кумедному мультяшному стилі та з веселою атмосферою.

Така несерйозна гра вже досягла пікового онлайну Steam в 1,29 мільйона одночасних гравців, посівши перше місце рейтингу Steam. Зараз у Palworld грає більше гравців, ніж у Counter-Strike 2! Для порівняння можна сказати, що піковий онлайн Cyberpunk 2077 не перевищував 1,05 мільйонів гравців. Також розробники похвалилися продажами чотирьох мільйонів копій. При цьому гра вийшла лише 19 січня та одночасно доступна в Game Pass, що дозволяє випробувати її безплатно.

Очевидно, що Palworld стала новим ігровим феноменом. Навряд чи хтось чекав на такі вражаючі результати від японської інді-гри. Купити гру в українському Steam зараз можна лише за 540 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 22.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: