Божевілля триває: продано вісім мільйонів копій Palworld, піковий онлайн понад два мільйони

У виживання із покемонами чергові рекорди. Гра зуміла досягти пікового онлайну понад два мільйони гравців у Steam. За всю історію цього сервісу більше було тільки PUBG: Battlegrounds (PlayerUnknown's Battlegrounds) з показником у 3,25 мільйона. Також розробники оголосили про продаж восьми мільйонів копій гри. При цьому з моменту релізу минуло менш як тиждень, Palworld стартувала 19 січня.

Також творці опублікували план розвитку гри. Сам проєкт ще перебуває у ранньому доступі, й зараз студія обіцяє сконцентрувати увагу на виправленні технічних проблем. В Palworld будуть регулярні оновлення. У майбутньому до гри додадуть режим PvP, рейдових босів, Pal Arena (PvP для звірків Pals). Планується кросплей між користувачами Steam та Xbox. Буде функція перенесення та міграції серверів, вдосконалена система будівництва, а також нові острови, звірята, боси та технології.

На тлі феноменального успіху проєктом зацікавилися Nintendo і The Pokemon Company, які мають права на оригінальних покемонів. З'явилася заява, що The Pokemon Company стежить за грою, яка може використовувати інтелектуальну власність компанії. Зазначимо, що у Palworld немає прямого плагіату, але за наявності гарних юристів велика компанія, безумовно, зможе його знайти.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 25.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: