Стала відома дата виходу ПК-версії Horizon Forbidden West

Ми вже знаємо про плани PlayStation Studios випустити на персональних комп'ютерах ще один консольний ексклюзив — Horizon Forbidden West. Реліз ПК-версії було анонсовано ще у вересні 2023-го, а сьогодні стала відома його дата виходу — 21 березня, тобто чекати залишилося менш ніж два місяці. Одночасно з цим стартували попередні замовлення. В українському Steam придбати пригодницький екшен Horizon Forbidden West у виданні Complete Edition можна за 1699 гривень.

Horizon Forbidden West

Окрім того, з'явилися подробиці щодо особливостей ПК-версії Horizon Forbidden West. Обіцяють підтримку надшироких моніторів, технології DirectStorage, розблоковану частоту кадрів, широкі можливості налаштування якості графіки разом із технологіями масштабування AMD FSR, Intel XeSS й Nvidia DLSS 3, включно з генерацією кадрів. Також передбачено підтримку контролера DualSense.

Створенням версії Horizon Forbidden West для персональних комп'ютерів займається студія Nixxes Software, яку Sony купила у 2021-му. Вона вже встигла попрацювати над ПК-версіями інших ексклюзивів PlayStation, на кшталт Ratchet & Clank: Rift Apart та Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Обговорити в форумі (коментарів: 48)

Всі новини за 25.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: