Продажі Hogwarts Legacy досягли 24 мільйонів копій

Рольова гра Hogwarts Legacy стала феноменом минулого року та отримала рекордні продажі. Восени називалася цифра у 22 мільйони проданих копій, тепер стало відомо, що тираж гри досяг 24 мільйонів.

Це досягнення озвучено представником Warner Bros. Discovery в інтерв'ю для видання Variety. Правовласник дуже задоволений успіхами гри. Warner Bros. Discovery оцінює ігровий потенціал «Гаррі Поттера», Mortal Kombat, всесвіту DC та «Гри престолів» в один мільярд доларів за кожну франшизу. Але якщо говорити про успіхи файтингу Mortal Kombat 1, то він поки що проданий у кількості трьох мільйонів копій.

Незабаром Hogwarts Legacy виповниться рік. Гра стартувала 10 лютого на PC, PlayStation 5 та Xbox Series. Через кілька місяців вийшла версія для старих консолей PlayStation 4 та Xbox One, а наприкінці року гра з'явилася на портативній консолі Nintendo Switch. На честь річниці розробники зі студії Avalanche Software пообіцяли новий контент та оновлення для гри. Першим сюрпризом для гравців стане новий квест, який раніше був ексклюзивом для PlayStation.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 28.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: