Forza Motorsport отримає велике оновлення з покращенням оптимізації на PC

Розробники із Turn 10 Studios незабаром випустять велике оновлення для автосимулятора Forza Motorsport. У версії 5.0 обіцяно покращення оптимізації для більш плавного ігрового процесу. Буде поліпшено використання ресурсів GPU, знижено пікове навантаження на CPU. Також згадується розв'язання проблем з деякими збоями через багатопотоковий рендеринг. Очікується, що всі ці зміни підвищать стабільність частоти кадрів та покращать загальні враження від гри.

Також буде виправлено низку помилок. Наприклад, згадується розв'язання проблеми з нестабільною частотою кадрів при зміні налаштувань у меню або відсутність підвищення продуктивності при зниженні якості графіки. Виправлено баг із відсутністю відображень деяких об'єктів у фоторежимі. Буде вирішено багато дрібніших проблем, покращено редактор розмальовок, додано зручнішу систему збережень у режимі кар'єри та внесено інші виправлення, які покликані зробити гру більш комфортною та зручною для гравця. Також в оновленні 5.0 додадуть трасу Nordschleife завдовжки 20,8 км. Вихід масштабного апдейту очікується на початку лютого.

Зазначимо, що Forza Motorsport стартувала з великими технічними проблемами та отримала багато нарікань від комп'ютерних гравців через погану оптимізацію та низьку продуктивність. При цьому гра все одно потрапила до багатьох рейтингів найкращих ігор про перегони 2023 року, у тому числі ми відзначили її в наших «Ігрових підсумках».

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 28.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: