Графіка в Suicide Squad: Kill the Justice League виявилася гіршою, ніж у Batman: Arkham Knight

Suicide Squad: Kill the Justice League офіційно стартує 2 лютого, але покупці дорогих видань вже грають у ранньому доступі. Відносно цього проєкту було багато негативних очікувань. Фанатам серії Batman: Arkham не подобалися демонстрації та відео з ігровим процесом. Провал Gotham Knights додатково знизив планку очікувань. Гру офіційно відправляли на допрацювання, але схоже, що це не дуже допомогло. Останнім тривожним дзвінком став факт, що видавець не розсилає попередні версії гри для преси. Тепер з'явилися перші відгуки від гравців, і поки що вони негативні.

Навіть візуально Suicide Squad: Kill the Justice League розчарувала гравців. На каналі NikTek з'явилося порівняння графіки в Suicide Squad: Kill the Justice League та Batman: Arkham Knight. Між іграми різниця у 9 років, але це зовсім не відчувається.

Нова гра виглядає відверто слабшою. Гірше освітлення, деталізація та вода. Місто виглядає бляклим і невиразним. Також у ролику показані битви, і вони у старій грі цікавіші та видовищніші. В Arkham Knight є різні прийоми, парирування та добивання, а взаємодія з ворогами підкріплюється цікавою анімацією. У Suicide Squad: Kill the Justice League ви просто б'єте тушки ворогів з дурною фізикою і не менш дурними візуальними ефектами.

Цікаво, якими будуть продажі гри. Поки що Suicide Squad: Kill the Justice League мітить на місце головного кандидата на провал року.

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 31.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: