Усі ігри, які показали на State of Play

Компанія Sony потішила геймерів черговою презентацією з новими іграми. У рамках сьогоднішньої State of Play нам показали підбірку відмінних трейлерів, головні з яких ми відзначили в окремих новинах. А тепер подивимося на повний перелік того, що показала Sony.

Відкривав презентацію трейлер Helldivers 2. Це кооперативний екшен для відстрілу жуків на різних планетах. Гра буде доступна на PlayStation 5 та PC вже 8 лютого.

Показали новий трейлер екшену Stellar Blade. Симпатична героїня разом із помічниками рятує залишки людської цивілізації у постапокаліптичному світі майбутнього. Проєкт є ексклюзивом PlayStation 5 та виходить 26 квітня.

Анонсовано гру Sonic X Shadow Generations.

Показали яскравий трейлер рольової гри Zenless Zone Zero в аніме-стилістиці. Це новий проєкт від студії HoYoverse, відомої за надпопулярною Genshin Impact.

Відмінна інді-гра Dave The Diver загляне на PlayStation 5 та PlayStation 4. Раніше вона була доступна на PC.

Цим шляхом піде й виживання V Rising, яке теж з'явиться на консолях Sony.

Були сюрпризи для фанів серії Silent Hill. Представлено новий трейлер ремейку другої частини, який демонструє бойову систему гри. Також Sony випустила безплатну гру Silent Hill: The Short Message.

Анонсовано ігри Metro Awakening та Legendary Tales для системи віртуальної реальності PS VR2.

Представлено відео з новою демонстрацією ігрового процесу рольової гри Dragon's Dogma 2. Це короткий, але насичений ролик із яскравими епічними битвами.

Опубліковано велику демонстрацію ігрового процесу Rise of the Ronin. Гра виходить 22 березня лише на консолі PlayStation 5.

Анонсовано оновлену версію Until Dawn.

Завершилося шоу неймовірною демонстрацією Death Stranding 2: On the Beach. Це чергова таємнича та загадкова гра від Хідео Кодзіми, яка вийде 2025 року.

Також Кодзіма та Sony розпочали розробку шпигунського екшену Physint. Але цей проєкт на ранній стадії. Тому було багато слів про його унікальність та інноваційність, але показувати тут поки що нічого.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 01.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: