Starfield може з'явиться на PlayStation 5 після виходу великого DLC

Рольова гра Starfield від Bethesda Softworks є одним із великих ексклюзивів консолі Xbox Series. Також вона доступна на PC. І точно ніхто не очікував її виходу на платформі PlayStation, але це може змінитися. З'явилася інформація від анонімних джерел про плани Microsoft відносно портування деяких своїх проєктів на PlayStation 5.

Імовірно йдеться про портування Hi-Fi Rush, Sea of Thieves і Starfield. Першу гру для PlayStation 5 можуть офіційно оголосити до кінця місяця. Що стосується безпосередньо Starfield, то ця гра з'явиться на платформі Sony лише після релізу великого доповнення. Вихід DLC Shattered Space на Xbox Series та PC очікується до кінця поточного року. І вже після цього компанія Microsoft представить версію для конкурентної платформи PlayStation 5.

Такі плани говорять про серйозні зміни у стратегії Microsoft. Компанія має великі проблеми з просуванням своїх консолей. На старті поточного покоління Xbox Series здавалися перспективнішими, але PlayStation 5 змогла отримати кращі продажі завдяки відмінним ексклюзивам. Sony поступово починає випускати всі свої хіти на PC. А тепер і Microsoft вирішила максимально розширити аудиторію своїх проєктів.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 05.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: