Перша інформація про Subnautica 2 — з'явиться кооператив та елементи гри-сервісу

Вчора з'явилася цікава інформація відносно нової гри у популярній серії Subnautica про виживання в інопланетному морі. У фінансовому звіті корейської Krafton, яка стала видавцем серії, згадувалося про вихід другої номерної частини. Старт гри запланований на поточний рік, і це буде багатокористувацький проєкт з кооперативним режимом на чотирьох осіб і елементами гри-сервісу. Також заявлено, що гра створюється на рушії Unreal Engine 5.

Такі новини викликали нерозуміння та обурення у фанатів Subnautica. Тому розробники зі студії Unknown Worlds виступили із заявою та уточнили низку моментів. Нова гра все ще орієнтована на одиночне проходження, а кооперативний режим сприймається як додаткова можливість. Гру постійно підтримуватимуть новим контентом, як це було і раніше. Але в Subnautica 2 не буде сезонного абонемента чи перепустки, підписок та інших платних елементів. Від себе відзначимо, що є багато інших варіантів монетизації та способів залучення гравця. Можливо, деякі з них ми все ж таки побачимо в грі.

Subnautica 2 стартує в ранньому доступі, і, за словами розробників, вони не планували запуск у 2024 році. Але Unknown Worlds обіцяє більше інформації про проєкт до кінця року.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 09.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: