Ubisoft запускає безплатну пробну версію Skull and Bones

Днями відбувся реліз морського екшену Skull and Bones. Це відомий довгобуд Ubisoft, який натхнений морськими битвами в Assassin's Creed IV: Black Flag. Гру багато разів переробляли та відкладали, але це слабко допомогло їй. Проєкт має неоднозначні відгуки, і багато гравців стверджують, що за своїми можливостями він виглядає скромніше легендарної Black Flag. Враження гравців також зіпсовані помилкою із запуском, яка виникає у деяких користувачів на різних платформах. Смішно, що на цю ж помилку скаржилися ще під час бета-тестування. На Metacriric у гри поки що мало рецензій від профільних видань та критиків, але середня оцінка вже 64 бали. Вишнею на торті є висока ціна — міжнародний цінник становить 70 доларів.

І на тлі такого «вдалого» старту компанія Ubisoft раптово оголошує про запуск пробної версії Skull and Bones, яка дозволяє грати вісім годин. Потім весь прогрес можна буде перенести у повну версію гри. Пробна версія доступна на всіх платформах, включно з PC, PlayStation 5 та Xbox Series. Комп'ютерна версія доступна у сервісах Ubisoft Connect та Epic Games Store.

Очевидно, що Ubisoft намагається всіляко привернути увагу до гри. Але такі акції зазвичай не запускають на релізі. Це натякає, що у Skull and Bones є великі проблеми.

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Всі новини за 17.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: