Assassin's Creed Infinity стане сервісом для запуску ігор серії Assassin's Creed

Перша інформація про проєкт Assassin's Creed Infinity з'явилася у 2021 році завдяки відомому журналісту Джейсону Шраєру. Пізніше вона була підтверджена Ubisoft. Було відомо, що це гра-сервіс, яка запропонує безліч історій у різних епохах. Але, схоже, йдеться не про окрему гру, а про універсальну платформу для запуску інших ігор.

На Insider Gaming з'явилася ексклюзивна інформація щодо Assassins Creed Infinity. Це хаб для запуску нових ігор, включаючи очікуваний незабаром Assassin Creed Red і майбутні проєкти, відомі під кодовими назвами Hexe та Invictus. Замість індивідуального доступу та тривалого завантаження кожної гри Infinity забезпечує швидкий доступ за кілька секунд з можливістю розпочати гру з останньої точки збереження. Також це буде великий майданчик для торгівлі ігровими предметами та іншим додатковим контентом. На майданчику будуть якісь варіанти «бойових перепусток» із сюжетними завданнями та можливістю заробляти предмети. Ці мінізавдання додаватимуться на регулярній основі, щоб підтримувати інтерес гравців у період між виходом великих DLC.

Старт Assassin Creed Infinity запланований одночасно з Assassin Creed Red на кінець поточного року. На 2025 рік запланована багатокористувацька гра Invictus, а на 2026 рік повноцінна нова гра Hexe. За чутками Hexe має стати найпохмурішою частиною франшизи, і головним героєм у ній буде жінка. Також відомо, що в розробці знаходиться ремейк Black Flag, проєкт Nebula (події відбуваються в Індії, Імперії ацтеків та Середземномор'я), Raid (безплатна PvE-гра для чотирьох гравців), Echoes (багатокористувацька гра). Ймовірно, всі вони будуть доступні в рамках платформи Assassin's Creed Infinity.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 27.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: