Аудиторія Baldur's Gate 3 перевищила 10 мільйонів гравців

Рольова гра Baldur's Gate 3 стала тріумфатором минулого року, отримавши багато захоплених відгуків від геймерів та критиків. У тому числі вона здобула безліч нагород «Гра року». Ми також поставили її на перше місце у нашому рейтингу ігор 2023 року. Офіційних даних із загальних продажів не було. Але про це опосередковано проговорився Майкл Доус (Michael Douse), представник Larian Studios, під час одного з діалогів із користувачами в мережі X (Twitter).

У відповіді на питання про офіційну підтримку модів він згадав, що йдеться про гру, кількість гравців у якій стрімко зросла з 2 до 10 мільйонів людей. І цифра 10 мільйонів з урахуванням усіх платформ виглядає цілком реалістичною для такого успішного проєкту. Нагадаємо, що спочатку Baldur's Gate 3 вийшла 3 серпня на PC, за місяць вийшла на PlayStation 5, а в грудні з'явилася на Xbox Series.

Наразі всі сили Larian Studios кинуті на виправлення проблем та покращення технічного стану проєкту. Для Baldur's Gate 3 виходять регулярні патчі, що покращують різні дрібні елементи. Багато фанатів хочуть офіційної підтримки модифікацій. Але, ймовірно, цього поки що немає у пріоритетах розробників. Larian Studios завжди допилює свої ігри, а згодом випускає покращене видання. Не виключено, що таким шляхом піде і Baldur's Gate 3.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 76)

Всі новини за 27.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: