Звільнення в Sony Interactive Entertainment: роботу втратять 900 працівників

Генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Раян (Jim Ryan) анонсував нову хвилю звільнень. У рамках реорганізації планується скоротити 900 співробітників по всьому світі, що становить близько 8% сукупного штату ігрового підрозділу Sony. Варто додати, що раніше до аналогічних заходів вдалася корпорація Microsoft. Софтверний гігант вирішив звільнити близько 1900 співробітників, які працювали в Microsoft Gaming та дочірніх компаніях.

PlayStation

«Ми з командою керівництва прийняли неймовірно важке рішення реструктуризувати діяльність, яке, на жаль, включає скорочення нашої робочої сили, що вплинуло на дуже талановитих людей, які зробили внесок у наш успіх», — розповідає пан Раян. Звільнення торкнуться як підрозділів Sony Interactive Entertainment, так і низки внутрішніх студій, у тому числі Naughty Dog, Insomniac Games, Guerrilla Games та Firesprite Games, а британську London Studio взагалі буде закрито.

Цілком очікувано, що реструктуризація також змінила плани випуску нових ігор. «Ми переглянули наші студії та наше портфоліо, оцінивши проєкти на різних стадіях розробки, і вирішили, що деякі з цих проєктів не будуть реалізовані», — заявив голова PlayStation Studios Хермен Хюльст (Hermen Hulst).

Джерело:
SIE

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 28.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: