У новій Battlefield буде безплатна королівська битва

Серія Battlefield переживає не найкращі часи. Остання частина франшизи Battlefield 2042 стартувала у 2021 році та не виправдала очікувань фанатів. Ставка на масштабність та 128 гравців у матчі не спрацювала через поганий дизайн та технічні проблеми. І згідно з неофіційною інформацією та натяками представників EA наступна гра вийде не раніше 2025 року.

На сайті Insider Gaming з'явилася ексклюзивна інформація відносно майбутнього серії. Відомо, що у розробці кілька проєктів Battlefield. Найближча гра, яка може вийти у жовтні 2025 року, стане певним поверненням до джерел. У грі будуть матчі на 64 гравців, чотири ігрові класи та перероблена система руйнувань. Сетинг сучасний, період 2025-2030 років, з акцентом на передові військові технології.

Студія Ripple Effect створює королівську битву для Battlefield. Вона має стати безплатним доповненням для основної гри та буде пов'язана з нею тематично. Творці спираються на досвід Call of Duty: Warzone та створюють свій аналог цієї гри. Розробкою нового режиму керує Байрон Бід, який раніше працював у Activision Blizzard на посаді одного з провідних менеджерів при створенні Warzone та серії Call of Duty. Невідомо, якими будуть ключові особливості королівської битви Battlefield, але для неї вже створюється два режими — класичний Battle Royale та Gauntlet.

Для серії Battlefield це не перша спроба у цьому напрямку. У Battlefield V був режим Firestorm, а в Battlefield 2042 — перспективний режим Hazard Zone. Але всі вони були доступні в рамках платної гри та не змогли утримати інтерес з боку основної аудиторії.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 28.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: