Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі

У рамках презентації Nacon Connect 2024 французька компанія показала новий трейлер Greedfall II та розкрила термін виходу цієї рольової гри. Кінематографічний ролик тішить гарною та похмурою атмосферою.

Перша частина запам'яталася цікавим сетингом, що нагадував фентезійне відображення епохи завоювання колоністами американських просторів. У першій грі герой зі Старого світу приходив у дикі землі. Тепер сюжет запропонує зворотну історію, де героїня з дикого племені потрапляє до Гакану (аналог Європи). Зміна акцентів покаже всесвіт гри з нових ракурсів. Серія Greedfall натхненна іграми BioWare, тому героїня матиме супутників, і взаємини з ними відіграють важливу роль в історії, аж до розвитку романтичних стосунків. Також ми балансуватимемо між різними фракціями. Буде нелінійність та декілька кінцівок. Обіцяють зміни у бойовій системі, битви стануть більш тактичними.

Greedfall II: The Dying World стартує цього літа в ранньому доступі Steam. Фінальна версія окрім PC також вийде на консолях PlayStation 5 та Xbox Series S|X, але дата релізу поки що не визначена. Оскільки видавець вирішив розпочати з раннього доступу, сумнівно, що повну версію гри ми побачимо цього року.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 01.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: