CD Projekt RED усунула деякі проблеми Cyberpunk 2077 у патчі 2.12

Рольовий бойовик Cyberpunk 2077 оновлено до версії 2.12. У свіжому патчі розробники приділили увагу усуненню проблем, які найчастіше зустрічалися гравцям після переходу на версію 2.11. Зокрема, виправлено помилку, що викликала «заїкання» гри при увімкненому пріоритеті P-ядер на процесорах Intel Core. Відповідне налаштування було додано в минулому патчі.

Cyberpunk 2077

У випадку ПК-версії Cyberpunk 2077 також згадується усунення проблем з клавіатурами AZERTY, збоїв при використанні пристроїв з підтримкою Razer Chroma, помилки, через яку при грі з трасуванням променів волосся персонажів усередині транспортних засобів ставало надто яскравим, а також «вильоти» на Steam Deck при увімкненому трасуванні променів. З повним переліком нововведень можна ознайомитись на офіційному сайті. Оновлення 2.12 вже доступне на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Нагадаємо, що останнім великим оновленням для Cyberpunk 2077 став патч 2.1. Наразі CD Projekt RED сфокусувалась на розробці інших проєктів, зокрема нового «Відьмака». Наприкінці 2023-го над ним вже працювала більш ніж половина всього штату польської студії.

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 01.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: