Alan Wake 2 незабаром отримає оновлення з покращенням продуктивності GeForce GTX 10-ї серії

Горор Alan Wake 2 від Remedy став однією з найтехнологічніших ігор минулого року. Але насолодитися грою світла та ефектами на базі трасування шляху змогли лише володарі топових відеокарт. А ось у власників старіших графічних прискорювачів виникли серйозні проблеми з продуктивністю навіть без трасування. Але тепер розробники підготували масштабний патч, який має підняти FPS на старих відеокартах GeForce GTX 10-ї серії.

Майбутнє оновлення протестували фахівці каналу Digital Foundry і показали, як покращаться результати відеокарт GeForce GTX 1060, GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1080 та GeForce GTX 1080 Ti. І майже всі вони продемонстрували подвійне зростання швидкодії чи близьке до цього прискорення. І це лише внаслідок оптимізації в новому оновленні! Відзначимо, що були обрані налаштування графіки з FSR 2, які відповідають режиму продуктивності на PlayStation 5. І за таких параметрів вийти на рівень 60 кадрів на секунду змогла GeForce GTX 1080 Ti.

А ось зі старими відеокартами AMD все ще є проблеми. Запустити оновлену гру з Radeon RX 580 взагалі не вдалося — вона вилітала з повідомленням про помилку.

Також в Alan Wake 2 з'явиться детальніший опис налаштувань та картинки-прев'ю для кожного параметра. А пізніше до гри додадуть фоторежим.

Обговорити в форумі (коментарів: 57)

Всі новини за 04.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: