Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening

Норвезька компанія-розробник Funcom поділилася новими подробицями про Dune: Awakening — багатокористувацьку гру з елементами виживання у всесвіті «Дюни». На офіційному YouTube-каналі було опубліковано геймплейний трейлер, а також семихвилинний відеоролик із коментарями розробників.

Dune: Awakening

Dune: Awakening створюється на базі рушія Unreal Engine 5, причому згадується використання технологій Nanite та Lumen. Розробники обіцяють відкритий світ із видовищними локаціями та битви на тисячі гравців з використанням як наземної, так і повітряної техніки. Як і в більшості аналогічних ігор, у Dune: Awakening буде прокачування персонажа, система крафту, можливість будівництва баз та інше. Зрозуміло, не обійдеться без піщаних бур та зустрічей з гігантськими піщаними хробаками.

Зараз Dune: Awakening проходить стадію закритого бета-тестування. Розробники не поспішають називати точну дату релізу проєкту, але обіцяють поділитись додатковою інформацією до кінця року. Гра вже має власну сторінку в Steam. Вона також буде доступна на консолях PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 05.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: