Оголошено системні вимоги Horizon Forbidden West Complete Edition

Sony та Nixxes Software опублікували системні вимоги ПК-версії Horizon Forbidden West Complete Edition. Колишній ексклюзив PlayStation стане доступним на персональних комп'ютерах вже за півмісяця — реліз заплановано на 21 березня. В українському Steam придбати пригодницький екшен можна за 1699 гривень.

Для встановлення Horizon Forbidden West Complete Edition знадобиться 150 гігабайтів вільного місця, причому навіть у «мінімалках» вказано твердотілий накопичувач. Що стосується решти «заліза», то розробники наводять інформацію щодо кількох комбінацій роздільної здатності та налаштувань якості графіки. Наприклад, для гри в 1080p при 60 к/с та середніх налаштуваннях знадобиться 6-ядерний процесор Core i5-8600 або Ryzen 5 3600 та відеокарта рівня GeForce RTX 3060 або Radeon RX 5700.

Щоб підвищити частоту кадрів, можна буде скористатися однією з технологій масштабування. У ПК-версії Horizon Forbidden West будуть доступні AMD FSR, Intel XeSS та Nvidia DLSS 3, включно з генерацією кадрів. Також варто відзначити підтримку технології DirectStorage та надшироких моніторів.

Обговорити в форумі (коментарів: 45)

Всі новини за 05.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: