Грати в Dragon's Dogma 2 за 60 fps зможуть тільки власники PC

З'явилася інформація відносно продуктивності майбутньої рольової гри Dragon's Dogma 2 від Capcom. Раніше були заяви, що гра отримає необмежену частоту кадрів або 30 кадрів за секунду. Тепер в нас є чітка відповідь. Геймдиректор Хідеакі Іцуно (Hideaki Itsuno) в інтерв'ю для Game Informer сказав, що на сучасних консолях PlayStation 5 і Xbox Series гра працюватиме при 30 fps або вище. Тобто 30 к/с є цільовим показником продуктивності, і немає жодних згадок про різні графічні режими для консолей із пріоритетом на якість чи продуктивність. Це несподівано низька частота кадрів для гри, яка візуально не тішить якоюсь передовою графікою.

Грати із комфортним показником у 60 fps зможуть лише власники комп'ютерів. У цьому випадку частота кадрів залежатиме від конфігурації конкретної системи. Відомо, що гра створюється на рушії RE Engine (як і серія Resident Evil). У Dragon's Dogma 2 буде трасування променів та технологія масштабування Nvidia DLSS 3.

Dragon's Dogma 2 надійде у продаж 22 березня. Багато великих ігрових ресурсів почали публікувати прев'ю і перші враження перед релізом гри.

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 06.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: