Продовження Hogwarts Legacy може стати грою-сервісом

Гра Hogwarts Legacy стала одним із головних релізів минулого року, зібравши багатомільйонну армію фанатів. На тлі відмінних продажів поява продовження не викликає сумнівів. Найпростішим рішенням був би випуск доповнень. Але поки що про це нічого не чутно, і повноцінні DLC, ймовірно, не входять до планів видавця. Але вже відомо, що Avalanche Software набирає нових співробітників для роботи з Unreal Engine 5. Це натякає на те, що розробка повноцінної нової частини вже стартувала.

Ось тільки майбутня Hogwarts Legacy 2 може дуже відрізнятися від того, що хотіли б побачити гравці. На це натякає виступ одного із керівників компанії Warner Bros. у рамках конференції Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference. Зараз у компанії чотири важливі медіафраншизи — Mortal Kombat, Гра престолів, Гаррі Поттер і Hogwarts Legacy, а також світ DC. Традиційно WB працювала з консольним ринком, але за сучасних умов він виявився вкрай нестабільним. Нещодавня гра Suicide Squad: Kill The Justice League явно не виправдала надій. А компанія дивиться на ігри, як на частину багаторічного бізнес-циклу. Тому WB хоче зосередитись на своїх основних франшизах та представити більше ігор-сервісів, де користувачі будуть проводити багато часу. І компанія вже має план і дорожню карту з розвитку цієї стратегії.

Цікаво, що думка керівництва щодо причин провалу Suicide Squad: Kill The Justice League розходиться з думкою аудиторії. Гравцям не сподобався геймдизайн, технічне виконання та сюжет. Сама гра вже пішла в напрямку гри-сервісу, де домінує контент заради контенту. Очевидно, що нові ігри від WB будуть приблизно такими ж. Можна припустити, що в Hogwarts Legacy 2 з'являться  багатокористувацькі елементи, купа дрібних безглуздих активностей і завдань, багато дрібних нагород, косметики та платного контенту.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 06.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: