11 bit studios показала нові трейлери Frostpunk 2 та The Alters

Польська компанія 11 bit studios у рамках презентації Xbox Partner Preview показала нові трейлери своїх ігор Frostpunk 2 та The Alters. Довгоочікуване продовження атмосферної стратегії Frostpunk розповість про події через 30 років після першої частини. Гравцям знову належить розвивати загублене в льодовому пеклі місто та допомагати виживати залишкам людства у крижаному постапокаліпсисі.

Соціальна складова Frostpunk 2 стала складнішою, більше уваги приділяється внутрішнім політичним чварам. Треба утримувати тонкий баланс між фракціями та їх ідеями. Також покращено та поглиблено систему будівництва.

Frostpunk 2 надійде у продаж 25 липня. Гра на PC буде доступна у всіх великих ігрових магазинах. Окрім звичайного видання анонсовано Deluxe-версію, яка дозволить отримати ранній доступ до бета-тестування у квітні та ранній доступ до базової гри. Також покупці Deluxe Edition отримають три майбутні сюжетні DLC, артбук та саундтрек.

The Alters — це науково-фантастична пригода з елементами виживання. Гра розповість історію робітника на далекій планеті, який створює своїх клонів. Його копії можуть розвиватися у різних напрямках та шукати різні шляхи до порятунку з небезпечної планети. А нам належить вибудовувати стосунки між усіма цими клонами. Вкрай незвичайна гра з оригінальним сюжетом та приємною графікою.

The Alters обіцяють випустити цього року на PC та актуальних консолях.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 07.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: