Для Dragon's Dogma 2 вийшов безплатний редактор персонажів

Компанія Capcom підігріває інтерес геймерів перед релізом рольової гри Dragon's Dogma 2. Розробники опублікували новий відеоролик із розповіддю про основні особливості проєкту. Це велика рольова пригода у фентезійному відкритому світі.

Dragon's Dogma 2 розрахована на одного гравця, але створює відчуття подорожі разом із напарниками завдяки віртуальним товаришам. Впродовж гри герой та його команда стикаються з різними монстрами, й епічні битви з великими чудовиськами — це одна з ключових особливостей Dragon's Dogma 2. Крім битв гравець також вирішуватиме різні головоломки, а деякі завдання побудовані на скритності.

Також автори гри випустили безплатний редактор персонажів. Він доступний на всіх платформах, де виходить гра, включаючи Steam. У редакторі можна експериментувати з налаштуваннями, створити свого унікального героя та підібрати зовнішність його напарникам. А потім усіх цих персонажів ви перенесете у гру.

Dragon's Dogma 2 виходить 22 березня. Вже доступне попереднє замовлення. В українському Steam стандартне видання коштує 2199 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 08.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: