PUBG: Battlegrounds перейде на Unreal Engine 5

Компанія Krafton оголосила про плани розвитку PUBG: Battlegrounds. Головній королівській битві, яка свого часу популяризувала цей жанр, виповнилося сім років. Досі гра залишається надзвичайно популярною, щодня в Steam у неї грають сотні тисяч людей. І розробники хочуть підняти онлайн на нову висоту завдяки покращенням у грі.

Цього року гра отримає здатне до руйнування середовище з можливістю знищувати частини будівель або зводити захисні бар'єри. Очікується, що елементи руйнування змусять гравців змінювати звичні тактики та зроблять гру динамічнішою.

Буде переосмислено ігрові світи, що передбачає зміни в картах. Буде зміна доступної зброї з можливістю обкатати її в режимі Gunplay Labs Arcade. Обіцяють більше елементів, які роблять пересування динамічнішим та різноманітним. Буде нова система випробувань, нові ігрові предмети, нова система скінів та багато іншого у рамках регулярної підтримки та розвитку гри.

А найголовніша зміна — перехід на сучасний рушій Unreal Engine 5 (зараз гра використовує Unreal Engine 4). Очевидно, що гра стане симпатичнішою, але й системні вимоги значно зростуть. Разом з переходом на новий рушій будуть впроваджені інструменти для створення користувацького контенту.

Обговорити в форумі (коментарів: 51)

Всі новини за 11.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: