Трасування променів з'явиться у Diablo IV до кінця березня

Напередодні старту конференції GDC 2024 корпорація Nvidia вирішила нагадати про нові ігри з підтримкою фірмових технологій та ефектів на базі трасування променів. Зокрема, новий патч для Portal RTX додав підтримку DLSS 3.5, включно з механізмом Ray Reconstruction, та RTX IO, а 26 березня Diablo IV отримає оновлення з трасуванням променів. До того ж цього тижня технологія Nvidia DLSS 3 з'явилася в Sengoku Dynasty.

Якщо говорити про ігри, що знаходяться в розробці, то фірмові технології «зелених» будуть доступні у Black Myth: Wukong та Star Wars Outlaws. Для першої заявлено трасування шляху та DLSS 3.5, а другий проєкт отримає просунуті ефекти з трасуванням променів, DLSS 3 та Reflex.

Трасування шляху та технологія DLSS 3.5 з механізмом Ray Reconstruction незабаром з'являться у королівській битві Naraka: Bladepoint, а рольовий екшен The First Berserker: Khazan отримає підтримку DLSS 3 та Reflex у день релізу. Додамо, що в цей час технології з набору Nvidia RTX підтримують понад 500 ігор та програм.

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 221)

Всі новини за 15.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: