Baldur's Gate 3 очолила рейтинг найпопулярніших ігор на Steam Deck за останній рік

В рамках весняного розпродажу Steam компанія Valve оприлюднила рейтинг найпопулярніших ігор серед власників Steam Deck. Нагадуємо, що з дня релізу портативної ігрової системи пройшло вже понад два роки. До опублікованого рейтингу увійшла сотня найпопулярніших ігор на Steam Deck за період з березня 2023 року до березня 2024-го. Список відсортовано за щоденною кількістю активних гравців.

Steam Deck

«Минуло приблизно два роки від випуску Steam Deck і ми подумали, що варто було б згадати ігри, в які найбільше грали впродовж другого року! Від нових продуктів до старих улюбленців і від AAA до інді — це 100 найпопулярніших ігор (за найбільшою щоденною кількістю гравців) у період із березня 2023 року до березня 2024 року незалежно від стану сумісності», — розповідає Valve.

До десятки найпопулярніших ігор на Steam Deck за останній рік потрапили Baldur's Gate 3, Vampire Survivors, Dave the Diver, Hogwarts Legacy, Elden Ring, Palworld, Cyberpunk 2077, Grand Theft Auto V, Stardew Valley та Red Dead Redemption 2. Як бачимо, власники грають як у казуальні, так і в досить вимогливі до «заліза» проєкти.

Steam Deck

Офіційний реліз Steam Deck відбувся у лютому 2022-го. В основі пристрою лежить однокристальна система AMD Van Gogh із чотирма x86-ядрами Zen 2 та графічним блоком RDNA 2-го покоління на 8 Compute Units. Пристрій оснащений дисплеєм з роздільною здатністю 1280x800 пікселів, 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5-5500 та акумулятором на 40 Вт·год. Минулої осені вийшла версія з OLED-екраном.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 15.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: