Гра Alone in the Dark отримує суперечливі відгуки

Вчора у Steam та на актуальних консолях вийшла гра Alone in the Dark. Це переосмислення та перезапуск легендарної серії горорів, які з'явилися ще у 90-х роках минулого століття. Приватний детектив Едвард Карнбі та його клієнтка Емілі Хартвуд прибувають у старий особняк, де стикаються з містичними подіями та монстрами.

Гру добре зустріли комп'ютерні гравці. В Steam у проєкту позитивні відгуки, користувачі хвалять цікавий сюжет, атмосферу та головоломки. При цьому гра має технічні проблеми та не дуже чуйну бойову систему.

З позитивними відгуками гравців контрастують деякі розгромні рецензії критиків із профільних сайтів. На Metacritic оцінки різняться від 20 до 90 балів, а середній рейтинг поки що складає лише 64 бали. У рецензіях з низькими оцінками гру називають незграбною, старомодною та нудною. Нібито вона має простий дизайн, простий геймплей та нудні бої.

Частково ситуація нагадує реліз Call of Cthulhu 2018 — критики прийняли гру прохолодно, але гравцям в Steam вона сподобалася. В українському Steam гру зараз можна купити за 1012 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 21.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: