Baldur's Gate 3 не отримає доповнень, а Larian Studios займеться чимось новим

Попри вражаючий успіх рольової гри Baldur's Gate 3, розробники не мають наміру випускати доповнення для неї. Про це офіційно заявив голова Larian Studios Свен Вінке (Swen Vincke) під час свого виступу на конференції GDC 2024. Щобільше, компанія хоче відійти від всесвіту Dungeons & Dragons та не братиметься за розробку наступної частини.

«Ми компанія великих ідей. Ми не компанія, створена для розробки DLC або доповнень, — розповів пан Вінке під час свого виступу на GDC. — Насправді ми вже пробували кілька разів і щоразу зазнавали невдачі. Це не наша справа. Життя надто коротке, а наші амбіції дуже великі».

Надалі Larian Studios займеться чимось новим. Точніші плани компанія не розкриває, але повернення до серії Divinity, на думку закордонних колег, виглядає малоймовірним. Судячи з усього, наступний проєкт Larian Studios буде створюватися по зовсім новому всесвіту.

Офіційний реліз Baldur's Gate 3 відбувся у серпні 2023-го після кількох років раннього доступу. З того часу гра здобула чимало нагород та, наприклад, лише на The Game Awards 2023 перемогла одразу у шести категоріях. Загальна аудиторія Baldur's Gate 3 на сьогодні перевищила 10 мільйонів гравців.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 49)

Всі новини за 22.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: