Grand Theft Auto VI може затриматися до 2026 року

Анонс нової Grand Theft Auto став найзначнішою ігровою подією минулого року. Перший трейлер привернув значну увагу і зібрав величезну кількість переглядів. Події шостої частини знову розгорнуться у сонячному місті Вайс-Сіті, а в центрі історії — пара, яка йде шляхом Бонні та Клайда, воюючи за домінування у кримінальному світі.

Випустити гру обіцяли у 2025 році. Але сайт Kotaku повідомляє, що із цим можуть виникнути проблеми. Rockstar Games явно не встигає за графіком розробки Grand Theft Auto VI, тому компанія закликає всіх співробітників повернутись з режиму дистанційної роботи до повноцінної п'ятиденки в офісі. Ця ініціатива керівництва зіткнулася з опором з боку співробітників, які не бажають переходити до повноцінного робочого графіка. З цієї причини внутрішні джерела у студії почали говорити про можливе перенесення гри на 2026 рік. Хоча сама Rockstar Games ці чутки не коментує.

Для ігрової індустрії перенесення стали звичайною справою, особливо, якщо це стосується великих проєктів. І затримки у виробництві Grand Theft Auto цілком очікувані. Проте, раніше заявлялося, що в трейлері є реальні ігрові кадри на рушії, тобто проєкт близький до фінальної стадії та серйозних затримок не повинно бути.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 23.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: