Чутки: Resident Evil 9 та Monster Hunter Wilds отримають великий відкритий світ

З'явилася нова неофіційна інформація відносно майбутніх ігор Capcom серії Resident Evil та Monster Hunter. Інсайдер Dusk Golem, хто часто дає вірогідну інформацію щодо ігор Capcom, стверджує, що наступна Resident Evil разом із вже анонсованою Monster Hunter Wilds отримають великий відкритий світ. Цьому сприяє досвід розробників Dragon's Dogma 2, які розширили функціональність рушія RE Engine для відкритого світу, тож ці технології в майбутньому зможуть використовувати розробники інших ігор.

Для Monster Hunter Wilds це логічна еволюція, оскільки серія вже пропонувала великі локації з рівнем-хабом. Останні Resident Evil теж стали масштабнішими, ми поступово відкривали різні локації, які пов'язані між собою. Але фактично це все ще були лінійні горор-пригоди. А Resident Evil 9, ймовірно, стане ближчою до сучасних екшенів у відкритому світі з певною свободою та побічними завданнями. При цьому Dusk Golem запевняє, що нова гра збереже наступність і, так би мовити, ДНК серії. Відомо, що дев'ята частина стане завершенням сучасної трилогії. Нова гра закриє всі сюжетні лінії Resident Evil 7 та Resident Evil Village, хоча не буде прямим продовженням та запропонує самостійну історію. Про терміни виходу гри поки що нічого не відомо, вона навіть офіційно не анонсована.

А ось нова Monster Hunter Wilds офіційно представлена наприкінці минулого року. Її випустять у 2025 році на платформах PC, PlayStation 5 та Xbox Series S|X.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 23.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: