Розробка нового «Відьмака» на етапі підготовки

Компанія CD Projekt Red опублікувала фінансовий звіт за підсумками 2023 року та розкрила деякі подробиці про хід розробки майбутніх проєктів. У фінансовому плані минулий рік став другим за обсягом доходів в історії компанії, поступаючись лише 2020 року. Вихід доповнення Phantom Liberty серйозно стимулював загальні продажі Cyberpunk 2077. Підсумкові продажі Phantom Liberty становлять 5 мільйонів копій, основна гра Cyberpunk 2077 продана в кількості 20 мільйонів копій, а тираж серії The Witcher сягнув 75 мільйонів.

Наразі основні сили компанії кинуті на розробку проєкту з кодовою назвою Polaris, який має дати початок новій трилогії у світі The Witcher. Раніше згадувалося, що повноцінна розробка стартує в поточному році, але на актуальному слайді вказано, що проєкт ще в статусі препродакшена. На такому ж етапі проєкт Sirius, який є спін-оффом у цьому всесвіті. Відомо, що Sirius був повністю перезапущений. Немає хороших новин і про ремейк першої частини The Witcher — гра на стадії концепту. Тобто, на швидкий реліз можна не сподіватися. На стадії концепту й продовження Cyberpunk 2077.

Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5. Але поки що зміна рушія не допомогла компанії в прискоренні робочого процесу. І напевно не варто сподіватися на нові ігри в найближчі кілька років.

Джерело:
Wccftech

 
Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 29.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: