The Elder Scrolls Online виповнилося 10 років

Легендарній багатокористувацькій грі The Elder Scrolls Online виповнилося 10 років. Bethesda нагадала про цю знаменну подію спеціальним трейлером. Також ювілей відзначать запуском особливих ігрових подій та акцій.

Будуть особливі нагороди, новий контент для гри та багато інших сюрпризів. Окрім онлайнових івентів ювілей гри супроводжуватиметься офлайновими заходами, що пройдуть у різних куточках світу. Все це доповнюватиметься стрімами та подкастами для фанатів. А період відзначання ювілею розтягнеться на 15 місяців.

ZeniMax Online Studios вперше запустила The Elder Scrolls Online 4 квітня 2014 року. На старті гра викликала змішані почуття у фанатів, але автори розвивали та покращували проєкт. У підсумку гравці полюбили TESO, і зараз вона має дуже високий рейтинг у Steam. А після виходу багатьох доповнень TESO значно поглибила та розширила ігровий всесвіт The Elder Scrolls. Тепер це справді неймовірно масштабна пригода, де для дослідження доступна більшість регіонів Тамріеля.

На честь ювілею гра була доступна протягом кількох днів безплатно, а до 16 квітня на неї діє гарна знижка. Базова версія в Steam стала дешевшою на 75%, а повне видання Collection: Necrom дешевше на 67%. Також автори вже готують наступне масштабне доповнення Gold Road, в якому обіцяно до 30 годин сюжетного контенту. З цього місяця The Elder Scrolls Online буде доступна у хмарному сервісі Nvidia GeForce Now.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 09.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: