Вийшов новий трейлер Star Wars Outlaws, гра виходить у серпні

Компанія Ubisoft представила новий сюжетний трейлер масштабної гри Star Wars Outlaws. Історія розвивається у всесвіті «Зоряних війн», але без стандартного протистояння світлих і темних сил, а присвячена кримінальному протистоянню всередині цього світу.

Дівчина Кей Весс перейшла дорогу великому босу, який заправляє кримінальними синдикатами. Тепер її переслідують мисливці за головами, і щоб здобути свободу, героїня погоджується на пограбування, що приведе її до нових пригод. У грі буде кілька товаришів, включаючи маленького ручного звіра, який може красти зброю у солдатів, та бойового андроїда. Нам протистоятимуть різні бандити, агресивна фауна та імперські солдати. А події розгорнуться на кількох планетах. Також фанати Star Wars можуть помітити у трейлері різні відсилання та знайомих персонажів, на кшталт замороженого Хана Соло (сюжет розвивається між п'ятим та шостим епізодами кінофраншизи).

Гра вийде 30 серпня на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Комп'ютерна версія отримає підтримку технології Nvidia DLSS 3 із генерацією кадрів та трасування променів, включно з освітленням RTX Direct Illumination.

Базове видання гри отримало цінник у 70 доларів США. Версія The Gold Edition за ціною 110 доларів запропонує три дні раннього доступу, сезонну перепустку з двома DLC та ексклюзивною місією на старті. А найповніше видання The Ultimate Edition оцінено у 130 доларів. Покупці дорогої версії у доповнення до DLC отримають цифровий артбук та різні косметичні предмети для гри.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 10.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: